B2B

Segway Professional

Növeld a termelékenységet, takaríts meg energiát és szórakozz!

Segway i2 SE

Takaríts meg pénzt és növeld a munkatársak elégedettségét. A Segway i2 SE használatával hatékonyabban és környezettudatosabban járhatod be a munkaterületet.

Továbbfejlesztett raktármenedzsment

“2007 augusztusában próbáltuk ki a Segway PT-t egy 30 napos tesztlehetőség keretében, hogy lássuk, hogy teljesít a gép ebben a környezetben. Úgy gondoltuk, nagyban tudná növelni a reakcióidőt a belső kérésekre azáltal, hogy töredékére csökkenti az utazási időt a 65 hektáros campuson belül. Például, ha az egyik munkatársunknak kérdése van a 78 dokkolóajtó egyikénél, a Segway PT-k segítségével gyorsan oda tud érkezni a műszakvezető és megoldja a problémát.”

Segway x2 SE

A Segway x2 SE minden terepen helytáll: használhatod sáros utakon, füvön vagy akár murvás terepen is. Ezért is tökéketes választás építkezésekre, gazdaságoknak, szőlőültetvényekhez vagy bármilyen kültéri használatra.

Hatékony eszköz a gazdáknak

“Az első Segway-em 2011-ben vásároltam és 5 és fél év alatt több, mint 16000 kilométert tettem meg vele. Ez több, mint 3000 km évente! Használtam az építkezés előkészületeinél, a gazdaság bejárásakor és bemutatásakor egyaránt. Semmi pénzért nem válnék meg tőle és nem cserélném vissza semmi másra!” -Freddy Blot, baromfitenyésztő

Segway SE-3

A Segway Patroller SE-3 speciálisan a rendőrségi és a biztonsági szolgálatok igényeire lett szabva. Ezt a járművet olyan tevékenységekhez terveztük, amelyek megkövetelik a láthatóságot és a stabilitást, mint például a nagyobb gyalogos övezetek, bevásárlóközpontok, repülőterek és üzleti parkok.
 

A Segway PT-k segítik a rendőrséget a bűnözők elleni harcban

“A Segway Patroller a részemmé vált, megnöveli a mobilitásom és kiválóan manőverezhető. Hetente 50 kilométert megyek vele és még inkább elérhető vagyok, mint egy biztonsági őr. Használom úton, járdán, parkos sétányokon, zöldövezetekben és folyók melletti utakon. Bevihetem irodaépületekbe és liftekbe is, nincsenek korlátai. Nincs jobb módja a zsúfolt területek megfigyelésének.” - Maurice Brodeur őrmester

Ninebot by Segway E+

A Ninebot by Segway E+ Neked készült, ha egy megfizethető önegyensúlyozó járművet keresel az üzletedbe! Tökéletes társ beltéren, a szabadban és a nagyobb létesítményekben is.

Ninebot by Segway KickScooter ES4

A KickScooter ES4 egy bármikor elérhető, gyors és könnyű jármű, amit egy pillanat alatt összecsukhatsz és könnyen tárolhatod. A méretének és összehajthatóságának köszönhetően szinte bárhová magaddal viheted.

Dealer kereső

Lépj kapcsolatba a Segway Professional termékek forgalmazóival!