[hero] Kik vagyunk

A Segway-Ninebot története

Kik vagyunk

Hogyan kezdődött a Segway története

Egy nap Dean Kamen feltaláló látta, hogy egy tolószékben egy fiatalember azzal küzd, hogy átjusson a járdán. Rájött, hogy a probléma nem a kerekesszék, hanem az, hogy a világot olyan emberek építették, akik tudnak egyensúlyozni. Ezt követően ő és csapata létrehozta a Independence IBOT ™ mobilitási rendszert, egy önkiegyensúlyozó mobilitási eszközt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felmehessenek a lépcsőn és egyenetlen felületeket leküzdjenek, majd felmerült az a gondolat, hogy az egyensúlyozó gép messzemenő lehetőségeket kínál az ép mozgásképességű emberek számára is. A Segway név inspirációja a "segue" szóból származik, amelyet úgy definiáltak, hogy "zökkenőmentes áttérés az egyik állapotból a másikba." A Segway képessé teszi az embert, hogy olyan gyalogos legyen, aki tovább tud menni, gyorsabban mozog és többet szállít. "

Az önkiegyensúlyozó technológia

Ha felállsz és előrehajolsz, nem fogsz az arcodra esni. Az agyad tudja, hogy kiegyensúlyozatlan vagy, mert a belső fül folyadéka elmozdul. Ez arra készteti, hogy előre tegye a lábat, és megállítsa a lehetséges esést.A Segway technológia nagyjából ugyanezt csinálja, azzal a különbséggel, hogy járműveinkben lábak helyett kerekek vannak, izom helyett motor, agy helyett mikroprocesszorok gyűjteménye, és belső fül helyett kifinomult dőlésérzékelők, giroszkópos érzékelők és kiegyensúlyozó rendszer. Mint az agyad, egy Segway termék is tudja, mikor hajolsz előre. Az egyensúly megőrzése érdekében a kerekeket a megfelelő sebességgel elforgatja, és Te tovább haladsz.

Tartsuk zölden

Az elektromos mobilitás vezető szereplőjeként mindig is fontos volt a Segway-Ninebot vállalatnak, hogy környezetbarát rövid távú szállítási alternatívákat állítson elő. Manapság egyre többen használják a Segway-Ninebot termékeket környezetbarát alternatívaként a rövid utak során, amelyek általában autóval történnének. Ezen túlmenően a működés során nulla károsanyagot bocsátanak ki, amely lehetővé teszi a járművek beltéri vezetését is.

A Ninebot története

A Ninebot története

A Ninebot egy magántulajdonban lévő társaság, amelynek székhelye Pekingben (Kína) van. 2015-ben a Ninebot stratégiailag egyesült a Segway-vel, amelynek székhelye az Egyesült Államok Bedfordban található. Az egyesített vállalat a rövid távú szállítási termékek kutatására és fejlesztésére, tervezésére, gyártására, forgalmazására és értékesítésére összpontosít. Az egyesített társaság stratégiai székhellyel rendelkezik az Egyesült Államokban, Hollandiában és Pekingben, valamint gyártóközpontokkal rendelkezik az Egyesült Államokban és Kínában.A Segway és a Ninebot arra törekszik, hogy zökkenőmentesen összekapcsolja a robotmegoldásokat az okostelefonokkal, és integrálja a meglévő technológiákat és jövőbeli koncepciókat, például a hangos interakciót és az arcfelismerést robottermékeivel - olyan termékekkel, amelyek erősen interaktívak és ösztönzik az intelligensebb életmódot. "

Vállalati idővonal

1999 A neves feltaláló, Dean Kamen, megalapítja a vállalatot, ami később Segway néven lesz ismert.

2002 Az első Segway Personal Transporters (PT) az Amazon.com webhelyen kerül értékesítésre

2005 Elindult a Segway Cross-Terrain Transporter

2013 Ninebot alapítása Pekingben (Kína)

2014 Megjelent a Segway háromkerekű PT - SE-3 Patroller, a lakossági piac számára

2014 A Ninebot önkiegyensúlyozó terméket indít: a Ninebot E +

2015 A Segway és a Ninebot, Inc. kiegészíti stratégiai kombinációját. Az egyesített vállalat a rövid távú fuvarozás területén a kutatás-fejlesztésre, a gyártásra, az értékesítésre és a szolgáltatásra összpontosít.

2015 A Segway-Ninebot elindítja a Ninebot by Segway miniPRO-t, egy forradalmian új, kéz nélküli személyszállító eszközt a lakossági piac számára. Ez a Segway első terméke, a Ninebot és a Segway kombinációja óta.

2015 A vállalat piacra dobja az első egykerekes termékét, a Ninebot ONE E+-t

2016 Ninebot by Segway piacra dobja a ONE S2 termékét - ami a Ninebot ONE E+ utódja

2016 Megnyílik a Segway Europe központja Amszterdamban (Hollandia)

2017 Segway-Ninebot bejelenti a legújabb termékét, a Ninebot KickScooter by Segway-t. Ezek az elektromos rollerek, ide értve a ES1, ES2 és ES4 modelleket, hamarosan elindítják a roller őrületet.

2017 A Segway-Ninebot kibővíti a fogyasztói árú személyes elektromos szállítás sorozatát a miniLITE és az S-PLUS hozzáadásával.

2018 Folytatva az innovatív szállítási megoldások történetét, a Segway-Ninebot elindítja az első pár elektromos korcsolyát, a Segway Drift W1-t.

2018 A Segway-Ninebot bemutatja eddigi legegyedibb kiegészítőjét, a Ninebot Gokart Készletet. Ez a készlet a Ninebot S-sel együtt használható egy teljes funkcionalitású gokart készítéséhez.

2018 A Segway-Ninebot piacra dob egy nagy teljesítményű elektromos egykerekű terméket, a Ninebot Z10-t kalandos felhasználók számára.

2019 A Ninebot KickScooter MAX G30 az EMEA piacon kerül bemutatásra, a Ninebot KickScooter MAX G30D pedig az első utcai legális roller, amelyet a német piacra terveztek. A MAX sorozat a legszélesebb kínálatot nyújtja a piacon.