Garancia

Garancia

Termékgarancia

Fontos tudni, hogy a gyártói garancia csak az Európai Unióban vásárolt termékekre érvényes. Ha a jótállást igénybe kívánja venni, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, aki a szükséges lépéseken végigvezeti Önt. A jótállás az összes hibára vonatkozik, de nem terjed ki a károkra.

F-sorozatú gumiabroncsokra kiterjesztett garancia

Az F-sorozatú extra zselés réteggel ellátott, cső nélküli pneumatikus gumiabroncsokra vonatkozó kiterjesztett garancia csak az eredeti Segway-Ninebot abroncsok defektjeire vonatkozik, amelyeket a Segway-Ninebot vagy hivatalos regisztrált partnereik szereltek fel. A normál elhasználódás vagy bármilyen egyéb sérülés kizárt.

A 2 éves meghosszabbított garancia a vásárlás napján kezdődik, amint az a vásárlást igazoló dokumentumon szerepel, vagy amikor a terméket aktiválják a Segway-Ninebot alkalmazásban. Ez az ajánlat korlátozott időtartamra szól; a vásárlásnak 2021. szeptember 1. és december 31. között kell megtörténnie. Ez a kiterjesztett garancia csak a végső fogyasztókra vonatkozik, és igényelhető a Segway.com webhelyen található hivatalos szervizközpontjainkon keresztül

Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot a garancia igénybevételéhez.

*A Ninebot KickScooter F25E gumiabroncsok kivételével ez a modell különböző gumiabroncs -technikákat kínál.